Συνεχίζοντας την επίσκεψή σας στον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση cookies ώστε να μπορούμε να παρέχουμε στατιστικά στοιχεία επισκεπτών, να σας παρέχουμε στοχευμένο περιεχόμενο προσαρμοσμένο στα ενδιαφέροντά σας και να διευκολύνουμε την ανταλλαγή με κοινωνικά δίκτυα.  Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookies και τις ρυθμίσεις τους μπορείτε να αναζητήσετε στην πολιτική απορρήτου που εφαρμόζουμε.

Καριέρα

Ανεξάρτητα από το πώς φαίνεται ο κόσμος είναι πολύ σημαντικό να παίρνεις στα χέρια σου την ζωή σου και να αποφασίζεις τι θέλεις να δημιουργήσεις για το μέλλον σου. Είναι δική σου απόφαση να γίνεις Συνεργάτιδα της Tupperware και να ορίζεις με σιγουριά τον εαυτό σου. Ποιός δεν θα ήθελε στη σημερινή εποχή να νιώθει ασφαλής στη ζωή του ;
Visual

Ευκαιρίες Ενασχόλησης

Μία καριέρα στην Tupperware δεν είναι μόνο ελαστική σε ωράριο αλλά επίσης είναι και πολύ αποδοτική. Ανακαλύψτε τις ευκαιρίες που προσφέρει η Tupperware επιλέγοντας το μενού αριστερά.
Μάθετε περισσότερα

Visual

Έλα κοντά μας!

Τα προϊόντα της Tupperware είναι σε μεγαλύτερη ζήτηση από ποτέ! Χρειαζόμαστε περισσότερους Συνεργάτες να ικανοποιήσουν τη ζήτηση αυτή.
Μάθετε περισσότερα

Top